Geboorte

Geboortes, kraamfeesten, babyshowers en meer

Bent u zelf iets aan het organiseren of wilt u iemand anders verrassen met ballondecoraties voor bovenstaande gelegenheden, dan zitĀ u op deze pagina goed!

Alle decoraties voor baby-feesten kunnen uiteraard in kleur aangepast worden. Ziet u dus een leuke decoratie op een foto voorbij komen, maar is dit in de verkeerde kleur, dan kunt u er vanuit gaan dat wij de decoraties altijd op maat maken en voor u aanpassen in de juiste kleurstelling.

Misschien weet u al precies welke ballondecoraties u wilt, maar wellicht heeft u wat hulp nodig in het maken van keuzes. Wij kunnen u altijd adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden.

Mocht u het fijn vinden, dan kunt u ook op afspraak bij ons langskomen. Tijdens een afspraak kunt u ook meteen de kleuren van de ballonnen bekijken en eventueel een vrijblijvende offerte laten opmaken.

NIEUW: Gender Reveal!

Wilt u op ludieke wijze bekendmaken of uw kindje een jongetje of een meisje wordt? Laat deze “Gender Reveal” ballon dan maken!

De stickers “He or She? POP to see!” worden op een ballon naar keuze geplakt. De ballon is gevuld met roze of blauwe confetti. Op het moment dat de ballon geprikt wordt, wordt duidelijk wat het geslacht van het kindje is!

Eventueel is het ook voor jullie zelf spannend te houden! Laat de echoscopist dan op een kaartje schrijven of het een jongetje of een meisje wordt. Wij zullen de ballon voor jullie vullen in de juiste kleur!

De ballon kan in verschillende groottes – en dus in verschillende prijsklasses – voor u gemaakt worden:
45cm: prijs op aanvraag
90cm: prijs op aanvraag