Heliumballonnen

Heliumgevulde ballonnen

De gezellig zwevende ballonnen vullen wij altijd met helium. We kunnen ze als losse ballonnen, maar ook in trosjes voor u maken. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet, met daaronder meer informatie. Alle kleuren van de ontwerpen kunnen worden aangepast.

!! Let op:

– Er zijn vele misverstanden ontstaan over helium, maar wij kunnen u garanderen dat dit gas niet giftig, niet brandbaar en zeker niet explosief is. Daarentegen waarschuwen wij u er wél voor dat het rechtstreeks inademen van helium gevolgen kan hebben voor uw gezondheid.

Veel gemeenten staan het niet meer toe om ballonnen op te laten. Dit heeft te maken met voornamelijk de dieren. Ballonnen zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar, maar net als bij bijvoorbeeld een boomblad duurt het een tijd voordat deze volledig is afgebroken. Dieren kunnen ballonnen aanzien als eten en zouden zich daarin kunnen verstikken. Wij zijn zelf ook géén voorstander van ballon-oplatingen, maar wél van heliumballonnen als aankleding bij een feestje, wanneer deze aan een gewichtje worden vastgemaakt.

Andere decoraties:

De tafeldecoratie bevat 3 of 5 heliumballonnen aan een kort lintje en een gewichtje. De ballonnen worden op verschillende hoogtes gehangen.

De heliumtros bestaat uit meerdere ballonnen (aantal naar keuze) en wordt aan een lang lint en een gewichtje geleverd. Deze fleuren een ruimte al snel op!

Prijzen

Prijzen op aanvraag

Een folieballon, met eventueel een eigen tekst erop! De folieballonnen zijn er in vele soorten en maten. Ook met bedrukkingen van Disneyfiguren, leeftijden of cijfers en letters. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit vrolijke hondje is één van de vele beschikbare “Walkie” diertjes. Deze diertjes zijn heliumgevuld en licht verzwaard, waardoor ze mee ‘lopen’ aan een touwtje. Een erg leuk cadeau en hilarisch voor jong en oud!

Deze “luchtballonnen” kunnen aan een mand worden geknoopt (eventueel bij ons te huur). Een speciale look bij een bedankjesmand op een bruiloft of een houder van welkomstgeschenken bij een zakelijk evenement.

Een heliumballon XXL! Deze ballon heeft een diameter van wel 1m60! Een ultieme eyecatcher voor een evenement, een open dag of speciale gelegenheid. Eventueel met een eigen tekst te bedrukken.