Iets anders dan anders

Wilt u ook eens iets anders dan anders?

Wij krijgen vaak de vraag om iets ‘anders dan anders’. En dat is zeker mogelijk!
In april is Marloes van ToverBallon in New Orleans geweest, bij het World Balloon Convention. Hier heeft zij vele ideeën opgedaan voor vele soorten ballondecoraties en -sculpturen. Op deze pagina is daar meer over te vinden!

Er is heel veel mogelijk met ballonnen. Omdat dit niet heel bekend is, vragen de meeste mensen bij ons om een ballonnenboog of een ballonpilaar. Heel leuk natuurlijk, maar wat nou als je op zoek bent naar méér? Naar iets bijzonders?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij houden van een uitdaging en zullen deze ook zeker niet uit de weg gaan. Sterker nog, we dagen ú uit om óns uit te dagen!

Voorbeeld 1:

Autobedrijf Jan Wellens zou zichzelf gaan presenteren op het Pleinfestival in Kaatsheuvel. Nu zochten zij iets om extra op te vallen. Iets wat mensen aantrekt, waar mensen voor blijven staan en waardoor hij meer naamsbekendheid kon krijgen. Zelf kwamen ze al met het idee om iets bijzonders en speciaals neer te zetten; iets dat niemand anders heeft. Daar hebben we voor gezorgd!

We hebben een levensgrote auto gemaakt (± 3,5 x 1,5 meter) van ballonnen, waar mensen daadwerkelijk in konden gaan zitten en foto’s konden maken. Op de voorkant van de auto hebben wij met speciale ballonstickers de naam van zijn bedrijf gezet.

 

Voorbeeld 2:

De Goede Woning in Zoetermeer had de grote opening van gebouw “Casa Italia”. De allereerste sleutel van de jongerenwoningen werd overhandigd. Aan ons was gevraagd om mee te denken over de mogelijkheden. Met het thema uiteraard “Italië”.

Wij hebben voorgesteld om een grote pizzapunt van ballonnen te maken, een pilaar in de kleuren van Italie en met kleine Italiaanse toevoegingen, een slinger die buiten zou komen te hangen en als ultieme ‘openingshandeling’: een grote heliumballon gevuld met confetti én de sleutel die kapot geprikt zou worden.