Ballonnenwand

Ballonnenwand

Deze decoratie is één van de beste eyecatchers die in een ruimte gezet kan worden. De wand wordt gemaakt met grote of kleine ballonnen, afhankelijk van het ontwerp. We kunnen een logo, een tekst, getallen of een figuur in de wand verwerken. Wanneer u uw idee naar ons opstuurt zullen wij een voorbeeld sturen van hoe het er ongeveer uit zal komen te zien.

Omdat er heel veel mogelijk is met wanden, hebben wij hieronder een aantal foto’s geplaatst, met daarbij meer informatie.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Een ballonnenwand kan worden ingezet om bijvoorbeeld een nieuw logo te onthullen. Wanneer u ons het logo opstuurt, zullen wij het ontwerp bekijken en een proef opmaken via een speciaal programma. Deze wand is gemaakt met kleine ballonnen.

Naast een logo is het ook mogelijk om cijfers en letters in een wand te maken. De grootte wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van het ontwerp. Deze wand is gemaakt met kleine ballonnen.

Om een bijzondere ingang de creëren is het ook mogelijk om een ballonnenwand een doorgang te geven. Mensen kunnen letterlijk door de wand naar binnen lopen. Bij deze wand heeft de ingang de vorm van een hart. Deze wand is gemaakt met grote ballonnen.

Ook bij deze wand hebben we een doorgang gecreëerd. Nu met een rechte doorgang, als een gewone deur. De breedte van de ingang is gelijk aan de breedte van een gewone deur, maar kan uiteraard aangepast worden. Deze wand is gemaakt met grote ballonnen.

Prijzen

 

Het prijs van de wand is afhankelijk van het ontwerp. Als richtlijn kunt u de volgende prijzen hanteren:

Ballonnenwand grote ballonnen: € 30,00 per vierkante meter

Ballonnenwand kleine ballonnen: € 50,00 per vierkante meter

Eventuele extra’s zijn op aanvraag.