Gender reveal

Gender Reveal

 

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Nu is natuurlijk de vraag hoe je op een bijzondere manier aan familie en vrienden bekend kunt maken of je een jongetje of een meisje verwacht.

…En misschien willen jullie het zelf ook nog niet weten?

Bij ons kun je een “Gender Reveal” ballon bestellen!     Let op! Deze ballon is niet te verzenden via de post.

Andere decoraties:

De Gender Reveal zoals wij hem standaard maken: een 90cm-ballon, roze+blauwe tekst en versieringen. De ballon is heliumgevuld en bevat roze of blauwe confetti.

Dit is dezelfde ballon, maar met een witte tekst. We kunnen de kleur van de tekst aanpassen naar je wensen.

De ballon wordt gevuld in de juiste kleur confetti. We gebruiken hiervoor langwerpige, brandvertragende, biologisch afbreekbare, roze of blauwe papieren confetti.

Bestelproces:

Als jullie zelf al weten of het een jongetje of een meisje wordt, kun je ons bellen of mailen om een datum en tijd af te spreken om de ballon bij ons op te halen in Waalwijk. We kunnen deze ook bezorgen tegen een reiskostenvergoeding.

Als jullie zelf nog niet willen weten wat het wordt, kun je het geslacht op laten schrijven door de echoscopist en het envelopje bij ons afgeven. Je kunt ook vragen of de echoscopist ons even belt of mailt. Wij zorgen ervoor dat de ballon dan in de juiste kleur gevuld wordt.

Als je een envelopje afgeeft, duurt het ongeveer 20 minuten voordat de ballon klaar is. Je mag bij ons wachten, je mag de ballon ook later bij ons op komen halen.

Prijzen

45cm: € 14,95
90cm: € 24,95

 

Let op! Deze ballon is niet te verzenden via de post.