Cijfers en Letters

Cijfers en Letters

Met verjaardagen, jubilea en vele andere gelegenheden kan het wel eens zijn dat u op zoek bent naar een decoratie van cijfers en/of letters. Zie hier de creaties die van ballonnen zijn te maken!

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Hier zijn de cijfers op een mini pilaar geplaatst. De hoogte is aan te passen door het langer maken van de pilaar. Elk cijfer is mogelijk in dit ontwerp, maar eventueel zijn letters ook op deze manier verkrijgbaar!

Dit mini pilaartje is in de vorm gemaakt van een cijfer. De hoogte hiervan is ongeveer 1m20. Ook dit ontwerp kan veranderd worden naar andere cijfers en ook letters.

Wilt u het écht even laten opvallen, dan raden wij u deze XL cijfers aan, ook verkrijgbaar in letters. Deze ballonnen worden op een frame gemaakt, waardoor ze stevig op de grond staan. De hoogte van deze decoratie is ongeveer 2,5 meter.

Als aankleding bij een feest dat binnen plaatsvindt, is deze heliumdecoratie erg geschikt! De folieballonnen zijn verkrijgbaar in zowel cijfers als letters en worden aan een gewichtje geplaatst. Eventueel zijn gewone ballonnen toe te voegen aan dit ontwerp.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten of een bepaald woord centraal laten staan, dan zijn deze heliumgevulde folieballon letters zeker een aanrader. Deze decoratie is geschikt voor binnengebruik en kan op verschillende hoogtes gehangen worden. Eventueel aan andere decoraties vast.

Heliumgevulde folieballon letters op nét even een andere manier. Deze decoratie is geschikt voor binnengebruik en wordt speels neergezet.

Prijzen

Omdat elke decoratie op deze pagina een andere grootte heeft of in grootte aan te passen is, is het niet mogelijk om hier prijzen van online te zetten. Neem daarom even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.