Ballonbloemen

Ballonbloemen

Het ophangen van ballonbloemen is een ideale manier om een ruimte gezellig aan te kleden! Deze vrolijke bloemen zijn door het gebruik van verschillende kleuren bij iedere gelegenheid een leuke decoratie. De ballonbloemen kunnen vrijwel overal aan vast worden gehangen. Aan een boom, lantaarnpaal, pilaar, muur, raam, … Noem maar op!

De verschillende soorten bloemen laten wij hieronder zien, door middel van foto’s. Onder elke foto staat specifieke informatie over die bloem.

Let u er op dat bij álle bloemen de grootte en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Deze bloem heeft een diameter van ongeveer 60cm en kan vrijwel overal aan worden bevestigd: palen, bomen, muren, ramen, … Hij bestaat uit 3 laagjes: de buitenste laag (hier donkerpaars), een binnenste laag (hier lila) en een knopje (hier wit).

Een mini bloempje heeft een diameter van ongeveer 20cm en bestaat uit 2 laagjes: de buitenlaag en het knopje. Het is mogelijk om een eigen korte tekst op de buitenste ballonnen te maken.

Deze bloemen zijn op een pilaar gemaakt. Dit betekent dat het een decoratie op een paal is, die op verschillende hoogtes kan worden gezet. Onderaan de paal worden de ‘bloemblaadjes’ gemaakt, met in het midden de ‘steel’ van de bloem.

In samenwerking met Ambianze in Kaatsheuvel maken wij deze prachtige bloemstukken op ballonpilaren. Tevens is het mogelijk om losse bloemen tussen de ballonnen te plaatsen. De bloemen zijn uiteraard naar keuze!

Deze vrolijke beer is Bollo, de mascotte van Landal Greenparks. Dit figuur heeft een basis van een ballonnenbloem. Op deze manier kunnen we vele soorten figuren maken.

Prijzen

Prijzen op aanvraag.

Eigen tekst op de bloemen is mogelijk, maar de prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de tekst die u er op wilt hebben. Vraag naar de mogelijkheden.