Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballonnen

Er zijn vele soorten ballonnen met een standaard bedrukking. Deze voorbedrukte ballonnen zijn – zeker als het gaat om heel veel ballonnen – erg handig.

Een andere manier om een groot aantal ballonnen te bedrukken is door zeefdruk. Maar als u een paar (tot 10 stuks) ballonnen wilt bedrukken, kan het handig zijn dat door ons met speciale ballonstickers te laten ontwerpen.

Hieronder staat meer uitleg bij de verschillende soorten bedrukkingen.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Indien u een ballondecoratie wilt personaliseren, adviseren wij onze speciale ballonstickers. Hiermee kunnen we een klein aantal ballonnen een tekst geven die u zelf kiest.

Voor een groter aantal ballonnen of met-logo-bedrukte ballonnen adviseren wij zeefdruk. Hiermee worden alle ballonnen precies hetzelfde en kunnen er eventueel meerdere kleuren gebruikt worden in een ontwerp.

Er zijn vele voorgedrukte ballonnen in ons assortiment. Met leeftijden, hartjes, duifjes, “Happy Birthday”, sterretjes, stipjes, en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen

De kosten voor bedrukte ballonnen liggen ver uiteen en zijn moeilijk te specificeren. Daarom adviseren wij u om even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.