Speciale figuren

Speciale figuren

Hier moet u zijn als u eens wat anders dan anders wilt!

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Deze auto werd ontwikkeld voor een autobedrijf dat op een markt meer aandacht wilde trekken. En dat is gelukt! Mensen konden ook daadwerkelijk ín de auto zitten, wat hilarische foto-momenten met zich meebracht!

Hier hebben we een sprookjesboom gemaakt. De boom heeft een gezicht, diertjes in de takken en bloempjes rondom te stam. Aan de takken zijn bloemblaadjes gemaakt en de grootte van deze bijzondere pilaar trekt al snel de aandacht.

Andere decoraties:

Deze Popeye en Olijfje-pilaren mochten te gast zijn op een bruiloft! De aanstaande bruid was ten huwelijk gevraagd d.m.v. een tatoeage van deze twee figuren. Daar moest dus zeker iets van terugkomen op de grote dag!

speciale figuren

Deze schaar is ontworpen voor de opening van een haarsalon. Deze is in de kleuren van de huisstijl gemaakt en heeft voor veel aandacht en fotomomenten gezorgd!

Als een tandartspraktijk open dag heeft, wat is er dan beter dan het maken van een ballonpilaar in de vorm van een tandenborstel? Op 8 locaties van het MondMediCentrum zijn deze pilaren gemaakt, wat voor veel leuke reacties en fotomomenten heeft gezorgd.

Deze grote naaldhak werd op het dak gezet bij een schoenenwinkel. Lekker opvallend en bijzonder in vorm! Mensen kwamen van ver af al kijken wat er te doen was, wat ook meer klanten opleverde voor de winkel.

Diep in de zee! Een thema ballonpilaar met als topballon een octopus. Leuk voor een verjaardagsfeest of themafeest! De visjes, de zeester en het zeewier werden gemaakt met modelleerballonnen. Alle vormen zijn mogelijk!

Voor een bruidsfeest hebben we deze ballonnenzwanen gemaakt, die naast de bedankjestafel stonden. Ze zijn niet overheersend, maar toch erg bijzonder. Weer eens wat anders!

Thema Italië, wij maakten een pizza punt! Deze pizza is belegd met olijven, paprika, champignons, kaas en tomaatjes. Een ultieme eyecatcher bij een gethematiseerd feest!

Bij een verjaardag hoort iets lekkers! De jarige is verrast met een grote ballonnen cupcake! Het is zelfs mogelijk om een cadeau ín de cupcake te stoppen als verrassing!

Een koets van ballonnen geeft een sprookjes-achtige uitstraling aan een feest! Deze is in verschillende groottes en kleuren te realiseren.

Voor Landal de Lommbergen hebben we Bollo de beer nagemaakt. Deze vrolijke beer is een zelfde principe als de ballonnenbloem, maar dan uitgebreider en gethematiseerd. Op deze manier kunnen we vele soorten figuren maken.

Prijzen

De prijzen voor speciale figuren zijn geheel afhankelijk van het ontwerp en de grootte. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.