Ballonpilaar

Ballonpilaren

Bent u op zoek naar een aankleding bij een ingang of langs een pad, dan zijn ballonpilaren een erg geschikte aankleding. Deze kunnen we in verschillende vormen, en met verschillende topballonnen maken.

Hieronder hebben we een aantal foto’s geplaatst met daaronder meer informatie, om aan te geven wat de mogelijkheden zouden zijn.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Deze pilaren hebben kleuren die om elkaar heen draaien. Hier kunnen maximaal 4 verschillende kleuren worden gekozen. De topballon bestaat uit een grote ronde ballon (±80cm), of een folieballon, waar eventueel een eigen tekst op te drukken is.

Hier gebruiken we de zogenaamde zandlopervorm. De pilaar gaat van breed, naar smal, naar breed. Bovenop wordt een grote ronde ballon geplaatst, of een folieballon naar keuze. Een bedrukking op de topballon is mogelijk.

Aan 1 of 2 rijen in de pilaar worden kleine bloemetjes gemaakt. Deze kunnen eventueel ook verspreid over de ballonnen worden bevestigd. De topballon bestaat uit een grote ronde ballon of een folieballon naar keuze. Eventueel met eigen bedrukking.

Hier worden de kleuren in schuine laagjes onder elkaar gemaakt. Elke laag kan een eigen kleur krijgen. De topballon kan een folieballon naar keuze worden.

De kleuren worden in laagjes onder elkaar gemaakt. Elke laag kan een eigen kleur krijgen eventueel. Het is ook mogelijk om met modelleerballonnen extra’s te maken, die aan de pilaar vastgemaakt worden.

Als u liever een lage decoratie wilt, dan zijn onze mini pilaren van ± 1 meter hoog een optie. Deze kan in alle vormen zoals op deze pagina genoemd gemaakt worden.

Wilt u misschien eens heel iets anders, kijk dan ook eens bij onze speciale figuren! Hier kunnen we o.a. pilaren in bijzondere vormen maken.

Prijzen

Standaard pilaar (± 2m) prijs op aanvraag

Mini pilaar (± 1m) prijs op aanvraag

Eventuele extra’s aan de pilaren zijn soms tegen een kleine meerprijs. Vraag hiernaar als u hier interesse in heeft. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten.