Ballonharten

Ballonharten

Ballonharten zijn een mooie decoratie voor o.a. bruiloften, verlovingsfeesten, Valentijn en liefdesverklaringen. De harten zijn op verschillende manieren te maken en goed opvallend door de grootte.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Twee harten die in elkaar gelinkt zijn kunnen worden opgehangen in elke ruimte waar bevestigingspunten aanwezig zijn. Het is eventueel mogelijk om ze met een draad op te hangen vanaf het plafond. De harten zijn samen ongeveer 2 meter breed.

Het is ook mogelijk om één hart te kiezen, met eventuele extra’s. Dit hart is ongeveer 1m20 breed en kan worden opgehangen aan een bevestigingspunt of worden neergezet tegen een muur aan.

Dit 3D hart is niet zoals de andere harten op een frame gemaakt en is daardoor heel licht. Deze kan in principe overal aan bevestigd worden, mits daar punten voor zijn. Er kunnen meerdere kleuren in 1 hart gebruikt worden.

Het hart van hiernaast kan ook op een pilaar bevestigd worden. Dat ziet er dan zo uit. Door de 3D vorm van het hart krijgt de pilaar een heel andere uitstraling.

Prijzen

Prijzen op aanvraag.

Eventuele extra’s kunnen tegen een meerprijs worden aangevraagd.