Ballonnenboog

Ballonnenboog

Voor elke gelegenheid en bij elk thema is er een ballonnenboog te creëren. Wij maken deze altijd op maat, passen deze aan aan de kleuren die gewenst zijn en kijken naar de grootte die past bij de ruimte waar de boog komt te staan.

Qua vorm kunnen we werkelijk allerlei kanten op. Om duidelijk te laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn, hebben we verschillende soorten bogen op foto’s afgebeeld en eronder meer informatie beschreven.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Deze boog heeft een doorlopende draai, in verschillende kleuren. Hier kunnen 4 kleuren naar keuze worden gebruikt, die om elkaar heendraaien.

Bij deze boog komen de kleuren bovenaan in het midden bij elkaar. Er kunnen maximaal 4 kleuren worden gebruikt om deze boog te realiseren.

De kleuren volgen elkaar in laagjes. Er kunnen zoveel laagjes worden gemaakt als er in de boog passen, allen eventueel in een andere kleur. Ook kunnen we met modelleerballonnen figuurtjes maken om eraan vast te maken, dit is verder geen verplichting.

Dit noemen we het zandloper-effect. De boog gaat van breed naar smal, naar breed, etc. Er is een mogelijkheid om extra’s toe te voegen aan deze boog, bijvoorbeeld (nep)bloemen. Dit is geen verplichting.

Deze boog bevat ballonnen in verschillende groottes, en in combinatie met bloemen. Een speciale entree wat nét dat beetje anders is. Uniek in zijn soort! De kleuren zijn uiteraard aan te passen.

Kleine ballonnen overheersen in deze boog. Dit maakt de stijl elegant, bijvoorbeeld voor een bruiloft. Hier kunnen eventuele extra’s aan worden toegevoegd, maar dit is geen verplichting.

Deze boog kan in hoogte worden aangepast. De topballon is gevuld met helium, waardoor deze feestlijk bovenaan blijft zweven. Deze boog is extreem gevoelig voor de weersomstandigheden. Vraag naar meer informatie bij interesse in de boog.

Prijzen

Prijzen op aanvraag

Eventuele extra’s aan de boog zijn soms een kleine meerprijs. Vraag hiernaar als u hier interesse in heeft. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten.