Bruiloft

“Een stijlvolle bruiloft verdient stijlvolle decoraties”

Dat is waar wij elke keer weer vanuit gaan bij het creëren van ballondecoraties voor bruiloften. Deze moeten iets toevoegen aan de belangrijkste dag van je leven; nét dat beetje extra geven.

Omdat een bruiloft heel persoonlijk is, zorgen we er altijd voor dat de bruiloft ballondecoraties op maat gemaakt worden voor het bruidspaar. We zorgen dat onze kleuren bij het thema passen en dat eventuele extra’s (zoals bloemen, tule, lint, etc) netjes gecombineerd worden en dat de decoraties op tijd en goed geplaatst zijn.

Wellicht heeft u al het één en ander in uw hoofd. Wat u mooi vindt, hoe laat het uiterlijk klaar moet staan, welke kleurstelling er gebruikt gaat worden en misschien zelfs al welke decoraties u specifiek wilt hebben.

Om u volledig van dienst te zijn raden wij het maken van een afspraak met ons ook zeker aan. In dit gesprek kunnen we alles bespreken, kunnen wij voorbeelden laten zien en leggen we meteen de datum vast. Voor het maken van een afspraak kunt u op deze link klikken.

Hiernaast hebben we een indicatie van de kosten gemaakt. Wilt u een volledige offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Mocht er niet bij staan wat u zoekt, laat het ons dan vooral even weten!

Een indicatie van de kosten (stuksprijs):

Ballonnenhart € 45,00
Ballonnenzwaan € 55,00
Heliumballonnen € 1,80 (vanaf 25 stuks goedkoper)
Ballonpilaar € 45,00
Mini ballonpilaar € 25,00
Ballonnenboog € 99,50 voor een enkele deur
Ballonnenbloem € 8,50