Cadeaus

Balloncadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau? Kijk hieronder eens voor de verschillende mogelijkheden! Wij maken met modelleerballonnen de meest bijzondere creaties, maar kunnen ook uw eigen cadeautje ín een ballon verwerken!

Let u er op dat bij álle ontwerpen de vorm en kleuren altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

De “Stuffballon” is de leukste verpakking die er is! Je eigen cadeau kan ingepakt worden in deze ballon. Uiteraard maken we hem nog feestelijk met kleine ballonnen, een strik, lintjes, etc. Verras iemand met dit bijzondere cadeau!

Een cijfer (of 2) kan op ballonnen gezet worden, en wordt extra feestelijk met de vele extra’s die wij hieraan toevoegen. We werken met folieballonnen, glitters, figuurtjes, linten en overige materialen. We passen deze geheel naar wens aan.

Wellicht vindt u het leuk om iemand een ballon van zichzelf te geven! Stuur ons een foto op en wij maken deze persoon na van ballonnen! De grootte van deze poppetjes is ongeveer 50cm, maar kan eventueel aangepast worden naar groter of kleiner.

Deze grappige diertjes noemen we “Walkies”. De lopen ook eigenlijk met je mee, doordat ze gevuld zijn met helium en door de pootjes iets zijn verzwaard. De diertjes zijn er in veel verschillende vormen en maten, dus neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

Neem contact met ons op voor de prijzen.