Ballondrop

Ballondrop

Een ballondrop is het moment waarbij honderden ballonnen naar beneden komen dwarrelen uit een net. Het net wordt gevuld met ballonnen in een kleur naar keuze en een aantal naar keuze. Op het “moment suprême” kan er aan een touwtje getrokken worden waarna het net opengaat. Hierdoor vallen de ballonnen naar beneden.

De ballondrop is toe te passen in een ruimte van minimaal 6 meter hoog, het liefst zelfs hoger. Het is noodzakelijk dat er bevestigingspunten aanwezig zijn, om het net aan vast te knopen. Bijvoorbeeld truss, boven een podium, of bomen, als het evenement zich buiten bevindt.

Let u er op dat bij álle ontwerpen de altijd kunnen worden aangepast.

Andere decoraties:

Een ballondrop wordt zo hoog mogelijk opgehangen, boven het gebied waar de ballonnen naar beneden moeten dwarrelen. Voor een spectaculair effect raden wij aan minimaal 500 ballonnen te gebruiken in de drop.

Wanneer de drop voorbereid wordt, moet het net waar de ballonnen inzitten goede bevestigingspunten hebben om opgehangen te worden. Zorg hiervoor dat de ruimte minimaal 6 meter hoog is, en het liefst nog hoger.

Prijzen

De prijs voor de ballondrops zijn altijd op aanvraag. Deze zijn afhankelijk van het aantal ballonnen dat gewenst is.